Kunst inspireert

Voor veel bedrijven is kunst op het werk een aanwinst. Denk aan een kantoor, receptie, wachtruimte, vergaderzalen, (bedrijfs)horeca etc.

Kunst is mooi, maar zegt ook iets over de manier waarop het bedrijf zich presenteert naar haar medewerkers en haar relaties. Sterker nog, je kunt aan de kunst zien of een bedrijf zich lekker voelt. Een aantrekkelijke werkomgeving versterkt een goede sfeer en het enthousiasme van je werknemers. Kunst in een bedrijf inspireert, wakkert de creativiteit aan en levert een positieve bijdrage aan het imago van het bedrijf.

Juist in economisch mindere tijden is kunst op de werkplek extra belangrijk. De sfeer wordt door kunst verbeterd, de mensen voelen zich daardoor beter en de productiviteit neemt toe. Een inspirerende omgeving levert immers extra energie op. Daarom moet men in spannende tijden niet op kunst beknibbelen, maar er juist extra aandacht aan besteden.

Jarenlange ervaring

Ruim veertig jaar is Kunstuitleen Gouda actief als kunstadviseur. Kunst is ideaal om in te zetten als sfeermaker. Wij richten kantoorruimtes, gangen, vergaderzalen en bedrijfsrestaurants smaakvol in met eigentijdse kunstwerken. Bepalend is waar de kunst moet staan en hangen om het gewenste effect te bereiken. Eén schilderij kan al het verschil maken.

Kunst inlijsten? Kunnen we regelen

Kunstuitleen Gouda beschikt over een eigen lijstenmakerij.

Ik wil meer weten »

Zoveel bedrijven, zoveel wensen

Kunstuitleen Gouda Regio telt vele bedrijven als klant. Sommigen willen regelmatig ruiken (bijvoorbeeld één keer per jaar), anderen hebben daar minder behoefte aan en geven zelf een seintje als het zover is.  Van belang is de keuze in kunst waarmee uw bedrijfscollectie wordt gemaakt.

Meer dan alleen de collectie: serie kunstwerken

Bedrijven kunnen niet alleen kiezen uit de gehele collectie van de kunstuitleen (klik in het menu op Kunst zoeken), maar ze kunnen ook kiezen voor een serie van een bepaalde kunstenaar. Vraag gerust om informatie!

Fiscaal aftrekbaar

Het voordeel voor bedrijven is dat kunst huren je flexibel maakt, betaalbaar is en zelfs volledig fiscaal aftrekbaar is.