Kunst lenen of kopen?

Kunst en design is er voor iedereen in alle prijsklassen. Met onze kunstuitleen-formule zorgen wij ervoor dat kunst betaalbaar is. U heeft de keuze uit een zeer ruime en gevarieerde collectie van professioneel beeldend kunstenaars.

kunstuitleen gouda schema

1. Inschrijving

Bij inschrijving betaal je minstens 3 maanden abonnementsgeld en eenmalig € 5,- administratiekosten. Na legitimatie kun je meteen kunstwerken mee naar huis nemen.

2. Abonnement kiezen

Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. De bijbehorende tarieven zijn apart vermeld. De hoogte van het tarief wordt bepaald door de waarde en het aantal kunstwerken dat u wilt lenen. De waarde van het werk is altijd op de kunstuitleensticker achterop vermeld. Er zijn abonnementen zonder en met spaartegoed.

We hebben ook een VIP abonnement; deze wordt op maat gemaakt en is ontwikkeld voor tijdelijke exposities, presentaties, jubilea, feesten en speciale gelegenheden. Iedereen kan gebruik maken van het VIP abonnement, dus zowel particulier als bedrijfsmatig.

Kunst lenen v.a. €10,- p/mnd

3. Uw kunstwerk uitkiezen

Normaliter kunt u bij ons zo binnen wandelen, maar in deze huidige (Corona) tijd dient u eerst even een afspraak te maken via de email. Voordeel is wel dat u een privé-sessie kunst kijken heeft, u wordt niet door anderen gestoord op uw zoektocht.

4. Uw kunstwerk lenen

U kunt de kunstwerken uit de huurcollectie lenen zo lang u wilt. U kiest dus uw eigen moment om een nieuw kunstwerk te komen lenen. De enige voorwaarde is dat u per automatische incasso betaalt.

5. Uw kunstwerk kopen

Bijna al onze kunstwerken zijn te koop! Na het kopen van uw kunstwerk kunt natuurlijk een nieuw werk uitzoeken!

6. Betalen

Voor alle betalingen kunt u gebruik maken van ons pin- en chipapparaat. We verzoeken u vriendelijk abonnementsgeld per automatische incasso te betalen. Het abonnementsgeld wordt dan tot wederopzegging van uw rekening afgeschreven.